Begin februari 2023 kwam er een mailtje binnen van Delft. Als CPO zijn we lid geworden van allerlei nieuwsbrieven en deze uit Delft had een verrassende mededeling. Ze gaan kavels verloten aan een aantal CPO's. We zijn daar op ingesprongen en naar een aantal bijeenkomsten geweest. Het was geweldig schakelen en tijd voor beslissingen. Eén gezin van ons vriendenerf ziet Delft wel zitten. Er gaat dus een splitsing plaatsvinden tussen de mensen die op Rotterdam willen wachten en die Delft een serieuze kans willen geven. Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die Delft ook leuk zouden vinden als woonplaats. Daarbij zijn de wensen nog steeds hetzelfde. Een eigen huis en een stukje met elkaar delen zoals bv een dakterras en een gezamenlijke eet/logeerkamer. Alles ligt nog open en wordt met elkaar besproken en besloten.

 

Planning:

Voor 26 maart 2023 inschrijven

1 april 2023 Kavelloting

1 juni 2023 aankoop kavel

2024 start bouw

2025 bouw afgerond

 

Wil je ook wonen in het mooie Delft op een centrale plek vlak bij het centrum en Centraal Station? Meld je dan aan bij Bureau Massa. Zij gaan het hele proces voor ons begeleiden en ontzorgt gedurende het gehele project.

Heb je meer vragen over onze CPO? Mail dan naar cponieuwegracht@gmail.com of kijk op de pagina van www.cponieuwegracht.nl

Wil je het hele plan lezen. Ga dan hier naar de pagina van de gemeente Delft.